Qui som?

New Catering està especialitzat en serveis de càtering per empreses i particulars a la zona del Vallès i Barcelona. Ens apassiona la bona gastronomia i l’art de la bona taula.

Per l’equip de New Catering el més important és la teva satisfacció.

New Catering neix per donar resposta i solucions dins l'àmbit gastronòmic i de l'alimentació a les empreses i particulars. Sumministrem plats freds i calents, per acompanyar trobades socials o brunch per empreses, en format de quinta gamma. Seguim la tendència "Finger food” amb els nostres mini mos i dolços variats, sumministrem menjars de dilluns a divendres al migdia per empreses, aniversàris, picnics, excursions i sortides vàries, amb una gastronomia basada amb la cuina de temporada amb productes de proximitat i de màxima qualitat mitjançant la millor elaboració, producte i servei, amb un tracte i suport tecnològic personalitzat. La base d'un plat exquisit és una matèria prima de màxima calitat. A New Catering cuidem aquest aspecte de manera especial per això ens subministrem de proveïdors locals i treballem amb professionals de reconegut prestigi i amb una dilatada trajectòria al sector de la restauració.

Qualitat

Els productes frescos i de temporada són per nosaltres una prioritat. Permeten dues màximes en els nostres valors: treballar amb una gestió responsable dels recursos i oferir una major varietat en els nostres menús.

Seguretat

Diferenciem les zones on es manipulen les matèries primeres i les elaboracions especials, per tal que no hi hagi creuaments amb farines que contenen gluten.

Gestió responsable

Apostem per productes de proximitat, per això subministrem de proveïdors locals i sotmeses a estrictes paràmetres de qualitat i seguretat alimentària per oferir una alimentació saludable.

Ètica professional

Estimem i creiem en la nostra terra, per això contribuïm a la qualitat i al desenvolupament de l'economia local dels municipis.

Més de 25 anys d'experiència

Enviament comanda en 48h

Enviament a empresa o domicili 48h després de realitzar la comanda.

Millor qualitat

Millors productes

Pagaments segurs

Cistella de la compra
X